om os

Energi-renovering.dk

Om os

Dag for dag bliver det vigtigere at passe på de ressourcer vi har. Ikke kun globalt, men også hjemme hos os selv. Faktisk er det netop i de små hjem, de vigtigste skridt til forandring i det store perspektiv skal tages.

En af vejene til bedre udnyttelse af energien i de danske hjem sker gennem energioptimering. Når vi ikke tilfører vores boliger mere energi, end de har brug for, efterlader vi flere ressourcer tilgængelige for fællesskabet og sparer selv på energiregningen. Det sidste noget der bliver vigtigere og vigtigere i en tid, hvor særligt energipriserne stiger.

Kunsten er derfor at skabe boliger, hvor energien udnyttes optimalt – og dét er vores mission.

Hvor den varme der tilføres gennem den lokale fjernvarme eller vores fyr ikke forsvinder op gennem taget eller ud gennem ydermurene. Hvor nye tætte vinduer ikke skaber et unødigt overforbrug af varme og hvor ventilationssystemet ikke ender med at afkøle den indendørs luft og dermed skaber et nyt problem i et forsøg på at afhjælpe et andet.

Vi kan hjælpe med det hele, og med årtiers erfaring fra tusindvis af danske boliger ved vi, hvad der virker. Du kan derfor trygt tage fat i os, når du går i energirenoveringstanker.

Kontakt os på 70 20 99 99 eller send en mail til info@energi-renovering.dk og fortæl os om dine ønsker. Så giver vi dig et kvalificeret og uforpligtende tilbud på netop den form for energirenovering, som passer til din bolig. Uanset hvor i landet du bor.

Mød os

Tømrermester Carsten Ovesen

Administration Andreas Ovesen

Bogholder Dorthe Ovesen

Vil du høre mere?

Ring til os på 70 20 99 99 eller skriv på info@energi-renovering.dk