Energirenovering

Nye vinduer og døre

Z

Kørsel i hele landet uden meromkostning

Z

Mangeårig erfaring med vinduer og døre

Z

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Nye vinduer og døre giver både facaden på dit hus en opfriskning og sænker dine varmeudgifter. Faktisk opnår din bolig samtidig en bedre energimærkning. Det er en fordel, hvis du skal have vurderet din bolig med henblik på lån i friværdien, eller hvis du vil sælge.

Den investering, nye vinduer og døre er, bliver med andre ord en af de bedste af slagsen, du kan foretage dig. Uanset om du vil beholde dit hus i mange år eller planlægger et salg i nær fremtid.

Nye vinduer og døre i det rette materiale

Når du vil udskifte de gamle vinduer og døre med nogle nye, er det en god idé at have gjort dig nogle overvejelser om, hvilket materiale dine nye vinduer skal være fremstillet af.

Generelt findes der 4 forskellige slags materialer, når det kommer til nye vinduer og døre: Træ, træ/alu, plast og mahogni. Hvert materiale har sin egen fordel.

Vælger du træ, får du en relativt billig løsning, når det kommer til nye vinduer og døre. Trævinduer kræver dog en smule vedligehold, da de skal males i ny og næ. Det gør plastvinduer til gengæld ikke, og prismæssigt ligger de på nogenlunde samme niveau, som nye vinduer og døre i træ. Plastvinduer har dog et udtryk, som ikke klæder alle huse, og som heller ikke falder i alles smag.

Med nye vinduer og døre i træ/alu, slipper du for begge dele. De skal ikke males og har samtidig et smukt, stilrent udtryk, der især passer godt til moderne byggeri. Til gengæld er prisen noget højere, end det er tilfældet for nye vinduer og døre i træ eller plast. Det samme gælder vinduer i mahogni, som kræver en smule vedligehold i form af oliering.

Skal vi hjælpe dig med at træffe det rigtige materialevalg?

Vi kører i hele Danmark - uden at det koster ekstra

VI KØRER I HELE DANMARK - UDEN AT DET KOSTER EKSTRA

Vi kører i hele landet uden meromkostninger. Vi anvender altid miljøvenlige produkter og vi sørger for oprydningen, når vi er færdige med isoleringen. Som kunde hos Energi-renovering.dk får du altid en personlig service samt fuld gennemsigtighed igennem hele processen.

Vælg de rigtige vinduer og døre

Dine nye vinduer og døre er med til at give dit hus karakter og afhængig af, hvilke vinduer der monteres i et hus, kan det helt skifte udtryk. Det betyder også, at ikke alle typer nye vinduer og døre passer til alle hustyper.

Et stråtækt bindingsværkshus er for eksempel smukkest med sprossede vinduer, mens et parcelhus fra 1980 formentlig vil se en smule usædvanligt ud med samme slags vindue.

Som udgangspunkt går man aldrig galt i byen, hvis man vælger den vinduestype, huset er født med. Skulle du ønske at skabe et nyt udtryk, kan du i stedet lege med farvevalget eller hvordan vinduet er hængslet.

Tag fat i os og få hjælp til at vælge dine nye vinduer og døre.

Sådan får du nye vinduer og døre

Hvis du vælger at samarbejde med en professionel tømrer, er det nemt at få nye vinduer og døre.

Først kommer tømreren ud til dig og måler op til dine kommende vinduer og taler med dig om, hvilken facadedør du kunne tænke dig, og hvordan dine nye vinduer skal se ud. Når beslutningen er truffet, bestiller tømreren dine nye vinduer og døre hjem – og når de er ankommet, møder tømreren op efter aftale og går i gang med udskiftningen, ét vindue ad gangen.

Et vinduesskift kan foregå hele året, uanset vejret og tager der typisk 1-3 arbejdsdage at udskifte vinduer i et helt hus.

Få et uforpligtende tilbud på nye vinduer og døre her!

Vil du høre mere om vinduer og døre?

Ring til os på 70 20 99 99 eller skriv på info@energi-renovering.dk