Energirenovering

Nye energiruder

Z

Kørsel i hele landet uden meromkostning

Z

Mangeårig erfaring med energiruder

Z

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Når du udskifter dine ældre termoruder med moderne, nye energiruder, vil det kunne mærkes på både dit indeklima og din varmeregning. Nye 3-lags energiruder har nemlig en høj isoleringsevne og sørger dermed for at holde varmen inde og ikke mindst kulden ude.

Tidligere var det nødvendigt at holde antallet af vinduer på et minimum for at mindske varmetabet. Alternativt skulle vinduerne være så små som muligt, som vi kender det fra 1980’ernes parcelhuse. I dag sørger den nye generation af energiruder for, at det er muligt at indrette sig i huse med store glaspartier, uden at varmeposten i budgettet løber løbsk.

Årsagen skal findes i, hvordan nye energiruder er opbygget.

Energiruder med varm kant

Energiruder består af 3 lag glas. Imellem hvert lag er der monteret en liste – også kaldet en afstandsprofil – som sørger for, at afstanden mellem de enkelte glas er ens og samtidig bevares i hele energirudens levetid. På gamle vinduesruder er listen fremstillet af en metaltype, som tillader kulde at bevæge sig fra ydersiden af energiruden til indersiden. Når dette sker, kaldes det for en kuldebro.

En kuldebro kan medføre både varmetab og træk, men også irriterende kondens på rudens inderside og – som følge deraf – skimmelsvamp. Med nye energiruder slipper du dog for alle 3 ting. Det skyldes, at afstandsprofilen i dag er fremstillet af en særlig type metal, som ikke kan lede kulde. Denne løsning kaldes for varm kant.

Skal vi sørge for nye energiruder til dit hus? Kontakt os of få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi kører i hele Danmark - uden at det koster ekstra

VI KØRER I HELE DANMARK - UDEN AT DET KOSTER EKSTRA

Vi kører i hele landet uden meromkostninger. Vi anvender altid miljøvenlige produkter og vi sørger for oprydningen, når vi er færdige med isoleringen. Som kunde hos Energi-renovering.dk får du altid en personlig service samt fuld gennemsigtighed igennem hele processen.

Derfor bør du skifte til
nye energiruder

Z

Du undgår træk, ligesom du, særligt om vinteren, slipper for at føle kulde, når du sidder op ad et af husets vinduer.

Z

Nye energiruder holder rigtig godt på varmen. Hvis du skifter fra ældre, og måske utætte, vinduer til nye energiruder, vil du derfor med det samme kunne se markant forskel på din varmeregning.

Z

Dit hus kan med nye energiruder opnå en bedre energimærkning. Det har stor betydning, hvis du skal have vurderet din bolig med henblik på et lån i friværdien, eller hvis du skal sælge.

Er du klar til en vinter uden træk?

Få et uforpligtende tilbud på energiruder.

Sådan foregår et vinduesskift

Et skift til nye energiruder kan foregå hele året, uanset vejret. I et gennemsnitligt hus med i alt 15 vinduer og døre, tager der typisk 1-3 dage at udskifte alle ældre vinduer med nye energiruder.

Selvom alle vinduer skal udskiftes samtidig, fjernes og monteres dog kun ét vindue ad gangen. Du behøver derfor ikke frygte et hus helt uden vinduer og døre.

Få et uforpligtende tilbud på nye energiruder her!

Vil du høre mere om energiruder?

Ring til os på 70 20 99 99 eller skriv på info@energi-renovering.dk