isolering

Loftisolering

Z

Kørsel i hele landet uden meromkostning

Z

Mangeårig erfaring med isolering

Z

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

energioptimering

Leder du efter energioptimering med øjeblikkelig effekt? Så er en loftisolering et oplagt valg. Her kan du nemlig med det samme mærke mindre træk, og så snart du har den næste varmeopgørelse i hænderne, mærker du også loftisoleringens positive økonomiske effekt.

Årsagen til, at en loftisolering er effektiv med det samme, skal findes i at dit hus isoleres endnu bedre dér, hvor det største varmetab sker: Gennem taget. Varmen stiger nemlig altid til vejrs samtidig med at taget udgør en stor overflade.

En loftisolering fungerer imidlertid som en stor dyne, der holder varmen inde og kulden ude – og ligesom du selv mærker varmen, så snart du trækker dynen over dig om aftenen, ligesådan fungerer det for dit hjem.

Beregn pris for
loftsisolering af din bolig

*Vi kan ikke beregne huse i to plan, lejligheder, rækkehuse og erhverv, brug i stedet for vores kontaktformular eller ring til os.

Med i prisen er der altid:

Z

Udblæsning af den valgte tykkelse isolering.

Z

Montering af vindstop plader.

Z

Afgrænsning af loftlem.

Z

Bygge ny gangbro 60.cm bred.

Z

Oprydning.

Pris
garanti

Vi matcher!

Prisberegner

Har huset 1. sal?
Vælg tykkelse
Din estimerede pris er:
0 kr.

Prisgaranti

Vi matcher!

Derfor bør du vælge en
loftisolering

Z

Din bolig holder markant bedre på varmen, når loftet er godt isoleret. Det medfører mindre træk, og det er derfor mere behageligt at opholde sig i huset i de kolde måneder, end du har været vant til.

Z

Med en loftisolering bliver dine varmeudgifter mindre, fordi den varme der tilføres huset, ikke længere forsvinder op gennem taget. Dermed kan du skrue lidt ned for hjemmets termostater.

Z

Fordi et hus med loftisolering bevarer varmen indendørs, kan der opnås en bedre energimærkning. Det er en fordel, hvis huset salgsværdi skal vurderes. Enten med henblik på salg eller lån i friværdien.

Z

Står du og skal vælge imellem de forskellige typer af energirenovering, er loftisolering den billigste vej til en bedre energimærkning, sammenlignet med f.eks. nye vinduer og døre.

Er du klar til en vinter uden træk?

Få et uforpligtende tilbud loftisolering.

Vi kører i hele Danmark - uden at det koster ekstra

VI KØRER I HELE DANMARK - UDEN AT DET KOSTER EKSTRA

Vi kører i hele landet uden meromkostninger. Vi anvender altid miljøvenlige produkter og vi sørger for oprydningen, når vi er færdige med isoleringen. Som kunde hos Energi-renovering.dk får du altid en personlig service samt fuld gennemsigtighed igennem hele processen.

Sådan foregår en loftisolering

En loftisolering kan foregå på forskellige måder, alt efter hvordan dit hus er konstrueret.

Hvis dit loftrum er uudnyttet, er det meget nemt at foretage en loftisolering. Her kan der nemlig blot blæses isoleringsmateriale ind ovenpå den oprindelige isolering. Det er hurtigt klaret i løbet af en halv arbejdsdag. Er huset derimod indrettet med boligareal på 1. sal eller med loft til kip, er opgaven en smule mere krævende – men stadig mulig.

En loftisolering kan enten foretages med papiruld, stenuld eller glasuld. Hvilket materiale der anvendes, er forskelligt, alt efter hvad der passer bedst til det enkelte loft og hvilket firma, der foretager loftisoleringen.

Vil du høre mere om Loftisolering?

Ring til os på 70 20 99 99 eller skriv på info@energi-renovering.dk