isolering

Hulmursisolering

Z

Kørsel i hele landet uden meromkostning

Z

Mangeårig erfaring med isolering

Z

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Varmebesparelse

En hulmursisolering giver din bolig en højere varmekomfort og muligheden for at opnå en stor varmebesparelse. Begge ting er endda noget, du vil opleve med det samme, efter din hulmursisolering er udført.

En hulmur der tidligere var tom – og som efterfølgende fyldes op med hulmursisolering – holder nemlig bedre på varmen fra dag 1. Samtidig vil du opleve lune indervægge og en stabil indendørstemperatur uden kuldebroer og ubehageligt træk.

Med en hulmursisolering behøver du med andre ord ikke gå og vente på, at din investering giver afkast. Det gør den nemlig med det samme.

Beregn pris for
hulmursisolering af din bolig

*Vi kan ikke beregne huse i to plan, lejligheder, rækkehuse og erhverv, brug i stedet for vores kontaktformular eller ring til os.

Med i prisen er der altid:

Z

Borring af huller.

Z

Indblæsning af isolering.

Z

Lapning af huller.

Z

Oprydning.

Pris
garanti

Vi matcher!

Prisberegner

Har huset 1. sal?
Din estimerede pris er:
0 kr.

Prisgaranti

Vi matcher!

Vi kører i hele Danmark - uden at det koster ekstra

VI KØRER I HELE DANMARK - UDEN AT DET KOSTER EKSTRA

Vi kører i hele landet uden meromkostninger. Vi anvender altid miljøvenlige produkter og vi sørger for oprydningen, når vi er færdige med isoleringen. Som kunde hos Energi-renovering.dk får du altid en personlig service samt fuld gennemsigtighed igennem hele processen.

Derfor bør du vælge en
hulmursisolering

Z

Du sparer penge på varmeregningen, når din bolig er godt isoleret, og du får en bedre varmekomfort, fordi du undgår træk og kolde vægge.

Z

Der er mindre risiko for skimmelsvamp og grimme fugtskader på væggene i din bolig.

Z

Med en hulmursisolering øges husets værdi, fordi det opnår en bedre energimærkning. Det skaber en øget friværdi eller en højere salgsvurdering.

Er du klar til en vinter uden træk?

Få et uforpligtende tilbud hulmursisolering.

Sådan foregår en hulmursisolering

Når du vælger en professionel samarbejdspartner til din hulmursisolering, vil tømreren eller isoleringsfirmaet først og fremmest tjekke, om hulmuren i det hele taget er tom. Det kan nemlig være svært som boligejer at vide, ligesom det heller ikke med det blotte øje er muligt at se, om eventuelt eksisterende hulmursisolering er faldet sammen, eller du er så heldig, at det har bevaret sin isoleringsevne.

Det første der sker, er derfor, at der foretages stikprøver og måles med en termograf, om der sker varmetab i din bolig og hvor.

Er der behov for en hulmursisolering, får du et tilbud, og hvis du accepterer, går arbejdet i gang. En hulmursisolering tager en enkelt arbejdsdag, og du kan sagtens opholde dig i huset imens.

Først bores der små huller i ydermuren, som benyttes til at blæse isoleringsmaterialer ind i hulmuren med en særlig maskine. Når hulmuren er fyldt, lukkes hullerne til igen med fugemasse i samme farve som husets øvrige fuger. Dermed bliver hullerne efterfølgende så godt som usynlige.

Hulmursisolering med papiruld, stenuld eller glasuld

Der findes grundlæggende 3 forskellige materialer, som kan benyttes til hulmursisolering: Papiruld, stenuld fra Rockwool eller glasuld fra Isover.

Hvert enkelt materiale har sin egen fordel, men har det tilfælles, at materialet efterlader den perfekte hulmursisolering i netop din bolig.

Som boligejer er det dog svært at vide, hvilket materiale, der skal anvendes. Derfor er det også typisk din tømrer eller en anden samarbejdspartner på hulmursisoleringen, der træffer beslutningen. Dette gøres ud fra standen på din hulmur samt typen af dit hus.

Vil du høre mere om hulmursisolering?

Ring til os på 70 20 99 99 eller skriv på info@energi-renovering.dk