Energi renovering
i Kolding

Ring til os på:

Tlf: + 45 70 20 99 99

Drømmer du også om en bolig, hvor energien udnyttes bedst muligt og hvor du slipper for træk i årets kolde perioder? Så er det værd at overveje en energi renovering af din bolig.

Vi har mange års erfaring med energi renovering og har hjulpet tusindvis af danske boligejere med at opnå et bedre indeklima og samtidig få en lavere varmeregning. Også i Kolding.

Tag derfor fat i os, hvis du går i energirenoveringstanker. Vi kan både fortælle dig om de forskellige muligheder og hjælpe dig med at træffe beslutningen om, hvilken slags energi renovering, du skal vælge. Der er nemlig flere forskellige muligheder.

Kontakt os på telefon 70 20 99 99 eller send en mail til info@energi-renovering.dk og hør mere om energi renovering i Kolding.

Flere typer energi renovering

Der er mange måder at energirenovere på. Nogle metoder er i den lave ende prismæssig, mens andre er en større investering. Fælles for dem alle gælder dog, at der er tale om effektiv energi renovering i Kolding med stort potentiale for energibesparelse.

Loftisolering.

Det er ofte gennem taget, boligens største varmetab sker. Varm luft stiger nemlig til vejrs og med et loft, der ikke er tilstrækkeligt isoleret, holdes varmen ikke inde i selve huset. Med en loftisolering får din bolig en dyne på, så varmen holdes inde og kulden holdes ude.

Hulmursisolering.

Tomme hulmure giver kolde indervægge, fordi kulden trænger ind. Samtidig siver varmen ud, når der ikke er isolering mellem husets inder- og ydermure. Dette problem afhjælper en hulmursisolering. Denne form for energi renovering i Kolding er i øvrigt klaret på en halv arbejdsdag og effekten mærker du med det samme.

Nye vinduer og døre.

Ældre vinduer kan være utætte, og der kan derfor opstå kuldebroer, som leder kold luft ind i boligen. Moderne energiruder forhindrer derimod dette, ligesom nye og tætte vinduer og døre holder varmen indendørs.

Ventilation med varmegenvinding

En anden form for populær energi renovering i Kolding er Duka One ventilation. Med denne metode kan der installeres ventilationsanlæg, som tilfører boligen frisk luft uden at der opstår et varmetab, som det er tilfældet med de klassiske ventilationsskakter fra 70’ernes parcelhuse.

Har du brug for hjælp til at træffe valget?

Så ring til os. Vi er blandt Kolding foretrukne, når det kommer til energi renovering.

Beregn pris for isolering af din bolig

Hvor ønsker du at få isoleret?

Loftisolering

Hulmursisolering

Fordele ved
energi renovering

Z

Nye vinduer og døre, efterisolering af lofter eller hulmursisolering: Uanset hvilken energi renovering du vælger, vil din bolig opnå en bedre energimærkning. Det giver boligen en bedre salgsvurdering. Både hvis din bolig i Kolding skal sælges eller hvis du ønsker lån i husets friværdi.

Z

Med nye vinduer og en ny facadedør, kan din bolig få et flottere og mere harmonisk udtryk, som du kan glædes over dagligt, når du f.eks. vender retur til Kolding efter en lang arbejdsdag udenby.

Z

Når du vælger energi renovering i Kolding i form af efterisolering, vil du med det samme kunne mærke den positive effekt. Hvis du tidligere havde problemer med træk og kolde vægge, vil disse forsvinde så snart arbejdet er udført. Den økonomiske gevinst vil du også allerede kunne fornemme på din førstkommende varmeregning.

Z

Din energi renovering er i stand til at tjene sig selv hjem, fordi den kan nedbringe boligens energiforbrug. Dermed bliver varmeregningen – og elregningen hvis du f.eks. supplerer din primære opvarmning med en varmepumpe – mindre.

Er du klar til en vinter uden træk?

Få et uforpligtende tilbud loftisolering.