Energirenovering

Duka One ventilation

Z

Kørsel i hele landet uden meromkostning

Z

Mangeårig erfaring med duka one ventillation

Z

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

En af måderne at opnå et mere energieffektivt hjem på, er at begrænse behovet for ekstra varmetilførsel. Det kan enten ske ved at efterisolere boligen, så den varme indendørs luft ikke forsvinder ud gennem vægge og lofter – eller ved at genanvende den varme luft ved at sende den i recirkulation.

Det sidste kan løses ved hjælp af et varmegenvindingsanlæg, og derfor opføres nye boliger som regel også med sådan et.

Et komplet varmegenvindingsanlæg kan dog være omfattende at efterinstallere i en eksisterende bolig af ældre dato. Heldigvis findes der et rigtig godt og mere prisvenligt alternativ, som ikke blot genanvender varmen i dit hjem, men også renser luften for uønskede partikler: Duka One ventilation.

Lad os HJÆLPE DIG MED AT
INSTALLERE EN DUKA ONE 

Sådan virker Duka One ventilation

Duka One er en ventilationsløsning, som installeres i boligens enkelte rum, alt efter behov. Duka One sørger for at ventilere luften døgnet rundt, så fugtig luft og partikler fra f.eks. madlavning og elektronik sendes ud i det fri, og frisk luft i stedet ledes ind i hjemmet.

Dette sker helt uden varmetab, fordi Duka One ventilation – inden den indendørs luft blæses udenfor – sørger for at lagre varmen fra denne i sin særlige keramiske kerne. Når der så efterfølgende suges udendørs luft ind i Duka One, frigives den lagrede varme hertil, inden den blæses ind i boligen.

Med andre ord: Den luft der blæses ind i boligen, har samme temperatur som den, der blev ventileret ud.

Flere fordele ved Duka One

Z

Varmegenvinding er ikke den eneste fordel ved Duka One ventilation. Du vil også opleve et meget mere behageligt indeklima og en skøn fornemmelse af frisk luft som lige efter en udluftning – bare døgnet rundt.

Z

Duka One leder også radon ud af din bolig, hvilket især er et problem i ældre boliger med kælder. Har du opholdsrum i kælderen, er disse derfor også oplagte steder at få installeret Duka One.

Z

Duka One har et lavt støjniveau, så systemet sagtens kan køre, selvom familien skal sove. Samtidig er systemet meget strømeffektivt – og så kan de fleste modeller indstilles til automatisk start ved en forudindstillet luftfugtighed. På den måde behøver Duka One ikke køre hele døgnet, hvis ikke du ønsker dette.

Vil du høre mere om Duka One ventilation?

Vi kører i hele Danmark - uden at det koster ekstra

VI KØRER I HELE DANMARK - UDEN AT DET KOSTER EKSTRA

Vi kører i hele landet uden meromkostninger. Vi anvender altid miljøvenlige produkter og vi sørger for oprydningen, når vi er færdige med isoleringen. Som kunde hos Energi-renovering.dk får du altid en personlig service samt fuld gennemsigtighed igennem hele processen.

Duka One til hele boligen

Duka One ventilation kan benyttes i alle boligens rum, men det er mest oplagt at få systemet installeret i de rum, der typisk er fugtige eller særligt partikelfyldte. Det drejer sig især om badeværelset, men også køkkenet hvor der koges og steges, samtidig med at børnene laver lektier ved spisebordet eller leger på gulvet i køkken-alrummet.

Soverum bliver også typisk fugtige i løbet af natten, men dette kan Duka One forebygge ved hele døgnet at tilføre frisk luft som erstatning for den fugtfyldte udåndingsluft fra din sovende familie.

Duka One er hurtigt installeret og kan opsættes direkte i ydervæggen. Systemet fylder desuden meget lidt og har et diskret udtryk, så det stort set ikke bemærkes hverken ude eller inde. Duka One er derudover nemt at betjene, direkte på den indvendige boks. Dermed slipper du for fjernbetjeninger, der ligger og flyder eller måske helt forsvinder.

Få et uforpligtende tilbud på Duka One ventilation til netop din bolig!

Vil du høre mere

Ring til os på 70 20 99 99 eller skriv på info@energi-renovering.dk